Київський Патріархат обороняється від захоплення храму МП

За повідомленням представників Київського Патріархату група осіб намагалась захопити їх храм, збудований на базі меморіалу Чернобильцям за кошти Шевченківського району Києва. Зокрема очевидний інтерес має Мсоковський Патріархат. На який і поклав вину за спробу захоплення Єпископ Євстратій:

"8 червня 2011 р., приблизно о 6.30 біля Миколаївського храму-меморіалу на вул. Нагорній у Шевченківському районі Києва з’явилася група осіб – чоловіків спортивної статури, яка вивчала обстановку. За годину ті самі особи, озброєні металевими предметами, намагалися зламати двері та вдертися у храм. Охорона не дозволила їм цього зробити. Нападникам вдалося лише збити замок.
Очевидно, що ці рейдери діяли в інтересах представників Московського Патріархату, які з 2007 р. безпідставно намагаються захопити вказаний храм. Зараз, напередодні сесії Київради, на яку, з подачі депутата Володимира Дейнеги, вноситься питання про передачу храму громаді МП, у представників цієї конфесії виник намір рейдерськи захопити храм."
Ключові слова новини:
Журнал "Коментар"                                  Журнал "Галичина"                                 Партійні голоси

0 коментарів

Додати свою думку

  • Коментарі відвідувачів
  • Про ресурс
  • Стан сайту
  • Звідки новини?
  • Від автора

Про ресурс

Публікація новин намагатиметься бути якнайбільш об’єктивною та інформативною.

Безумовно будь-який термін, що містить оцінку, вже є суб’єктивністю кимось призначеною при заповнені тлумачного словника. Інколи буває що через деякий час уявлення і розуміння терміну змінюється - тоді у фізиці закони механіки отримують обмеження застосування щоб повністю не скасовуватись квантовою фізикою. Але завжди щось від старого надуманого залишається і тільки доповнюється новими пояснення звичного значення терміну.

Щоб повністю виправдатись за можливі огріхи суб’єктивності варто зазначити що ідеально об’єктивні новини сформовані з простого переказування події, як зазначено вище, уже самі по собі з використанням багатьох термінів містять ймовірність суб’єктивності. Крім того такі новини будуть не тільки нецікавими, а й некорисними, наближаючись до справді об’єктивного варіанту подачі новини - статистики. Ви б читали новини тільки з цифр? І навіть в такому вигляді щоб донести до людини повну картину потрібна порівняльна статистика, а це вже дуже багато цифр.

Віднаходячи словесну заміну змінюється не лиш прийнятність вигляду, а також стає можливим вказати на причини тієї чи іншої події. Звісно, це спроба підмінити "теоретичне пояснення статистики", але так і треба щоб новина була корисною. Ефект компенсує зростання ймовірності хибності. Все залежить від того хто "оцінює" словами ту чи іншу подію в новині і його здатності не виставляти оцінок з завеликою кількістю припущень.

У будь-якому разі Редакція обіцяє не вдавати об’єктивність, прикидаючись тупою і наче з далекого закордону, повторюючи відверті дурості і брехню за політиками чи "експертами", що дуже поширено на Україні в наш час.

Легкого вам перегляду новин!

З повагою, Редакція ЗУІнформ.

Стан сайту

Інформаційне повідомлення про роботу сайту 1bestnews.blogspot.com - ЗУінформ(Західно-Укранські інформаційні новини)

Ресурс змінив дизайн, зберігши тематичні розділи з областями Західної України, та додав більше власних розділів новин по континентам Світу та Україні.


Звідки новини?

Не маючи власних кореспондентів по світу, доводиться переказувати новини з інших ресурсів. Перевага надається першим хто опублікував такі на офіційних і представницьких сайтах чи з числа міжнародних новин. Вибір робиться за поглядами редакції що є найцікавішим та важливим чого ще не опубліковано в інших новинних ресурсах. Створючи цим свою комбінацію новин.

Від автора

Новини розраховано на західно-українську аудиторію та всіх хто вміє читати на українській мові. Інколи при цитуванні потрібні знання російської та англійської мов - хоча можна й скористатись з сучасних можливостей браузера для швидкого перекладу.

Сподіваюсь вам сподобається читати новини на сайті ЗУінформ і вони збагатять вас корисною інформацією про оточуючий світ.